Vyšel nám článek, rozhovor s panem Ing. Jaroslavem Šimíčkem, spolu-autorem informačního systému OBCHODNÍK. V tomto rozhovoru, který právě dnes vychází v odborném časopise pro obor zpracování masa - v časopise MASO 07/2021 se mimo jiné dozvíte, jak Vám může informační systém ušetřit čas i peníze, pro koho je informační systém vhodný a jak jej nastavit, aby správně fungoval.
V našem rozhovoru jsme se pana Šimíčka zeptali i na to, jaký pokladní systém je vhodný do provozu řeznictví - uzenářství. Jaké výhody mají váhopokladny, a jaké výhody má pokladní systém tvořen pokladnou propojenou s váhou dle WELMEC.
Pokud byste měli zájem dozvědět se o tomto tématu více, neváhejte si zakoupit časopis MASO, nebo nám napište a my Vám na tyto i jiné dotazy rádi odpovíme.
zdroj obrázku: www.maso.cz
Comentarios