top of page
Vyhledat
bjureckova

Malý obchod s velkým výběrem

Aktualizováno: 19. 7. 2021

V malém Obchůdku u Jany, ve Valašském Meziříčí jsme modernizovali pokladní systém. Paní majitelka si přála využívat čárové kódy zboží a také si přála mít tu možnost, upravovat položky a ceny položek tzv. dálkově. Tedy přes připojení pokladny na PC v zázemí společnosti. Jelikož je v tomto malém obchůdku opravu velký výběr produktů, nabízelo se řešení přejít z tlačítkové pokladny na moderní nastavitelnou dotykovou pokladnu LYNX CONTO STANDARD.


Dotykovou pokladnu LYNX jsme doplnili o malou pokladní zásuvku a také o skener čárových kódů, díky kterému bude prodej snazší a rychlejší. Paní majitelka má od teď větší přehled o stavech zásob na skladě, a hlavně je přeceňování zboží ze zázemí společnosti (popř. z domu) velmi rychlé. Do budoucna je možné připojit k pokladně další komponenty jako jsou: váha, další pokladna, informační a skladový SW Obchodník, bankovní terminál, hotovostní bankomat, tiskárnu etiket, či elektronické cenovky. Pokladní systém je možno napojit i na její e-shop DOBRÁ SPIŽÍRNA.


Doufáme, že bude tato změna pokladního systému prospěšná a přinese paní majitelce, ale i nakupujícím zákazníkům radost z prodeje.








24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page